Ogłoszenia
Archiwum - przetargi inne
Przetarg na dostawy mięsa wieprzowego i drobiowego
Najkorzystniejszą ofertę na dostawę mięsa i wędlin wieprzowych złożyła firma:
PRZETWORNIA MIĘSA "AGA"; ul. Chojeńska; 74-503 Moryń
z ceną oferty: 25 015,35 pln (brutto)
Nie złożono ani jednej oferty w zakresie dostawy mięsa i wędlin drobiowych - ta część postępowania została unieważniona.
Dyrektor Domu Pomocy Społecznej w Moryniu ogłasza przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego i drobiowego w okresie od 01.09.2004 do 28.02.2005.
- Postępowanie nie zostało poprzedzone wstępną kwalifikacją
- Dopuszcza się składanie ofert częściowych :
- mięso i wędliny wieprzowe
- mięso i wędliny drobiowe
- Dopuszcza się składanie ofert równoważnych
- Nie dopuszcza się składania ofert wariantowych
- Ceny zaproponowane w ofercie będą wartością nieprzekraczalną w okresie obowiązywania umowy , która zostanie zawarta w konsekwencji rozstrzygnięcia niniejszego przetargu .
- Komplet dokumentów wraz ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie Domu Pomocy Społecznej ; ul. Rynkowa 27 ; 74-503 Moryń
- Na pisemną prośbę Komplety dokumentów wraz ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia zostaną wysłane do osób zainteresowanych - za pobraniem pocztowym
Pracownikiem upoważnionym do kontaktów z oferentami jest p. Janusz Jackowski tel.: (091) 414-60-24; telefax: 414-63-70, budynek główny, pokój nr 9.
W przetargu mogą brać udział oferenci spełniający wymogi określone w art. 22 i 23 ustawy: Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r.
Oferty w zamkniętych kopertach z napisem "OFERTA NA DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN - NIE OTWIERAĆ PRZED 17-08-2004 godz. 12.00" - należy składać w siedzibie Zamawiającego w pokoju nr 9 budynku głównego.
Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego o godz. 12.00 w dniu 17 sierpnia 2004r.
data opublikowania: 2004-08-03 17:44:58
data ostatniej aktualizacji: 2004-08-18 09:19:10
Strona odwiedzona 812 razy
Osoba odpowiedzialna za merytoryczne przygotowanie informacji:
Helena Łagotko
Informacja wprowadzona przez:
Marcin Konopnicki