Strona główna biuletynu
Formularz wyszukiwania

Starostwo Powiatowe

Zarządzenia Starosty Gryfińskiego

III Kadencja Odrodzonego SamorzÄ…du Powiatowego
12.11.2006 - 12.11.2010

Zarządzenie Nr 120/2008
Starosty Gryfińskiego
z dnia 2008-12-22

w sprawie nadania Certyfikatu Obiektu Przyjaznego Osobom Niepełnosprawnym

Na podstawie Uchwały Zarządu Powiatu nr 728/2006 z dnia 16 lutego 2006r. w sprawie wprowadzenia Certyfikatu obiektu przyjaznego osobom niepełnosprawnym zarządzam, co następuje:

§ 1.

Na podstawie wniosku Powiatowej Społecznej Rady ds. Osób Niepełnosprawnych oraz Kapituły przyznającej wyróżnienia dla osób i instytucji przyjaznych osobom niepełnosprawnym, nadaję Certyfikat Obiektu Przyjaznego Osobom Niepełnosprawnym następującym podmiotom:

  1. 1) Restauracja "Piastowska"- w Chojnie,
  2. 2) Warsztaty Terapii Zajęciowej w Goszkowie.
§ 2.

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Starosta Gryfiński

Wojciech Konarski

data opublikowania: 2008-12-23 12:29:39
data ostatniej aktualizacji: 2008-12-23 12:29:39

Strona odwiedzona 1777 razy
Osoba odpowiedzialna za merytoryczne przygotowanie informacji: Ewelina Zdziarska
Informacja wprowadzona przez: Marcin Konopnicki

  • e-Doręczenia
  • Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
  • Rezerwacja kolejki poprzez system internetowy w Wydziale Komunikacji i Transportu
  • Elektroniczna Skrzynka Podawcza Systemu Pojazd i Kierowca
  • Nieodpłatna pomoc prawna
  • Inne bezpłatne poradnictwo
  • Dzienniki ustaw
  • Monitor polski
  • Komunikacja w języku migowym
  • Rejestr Informacji o Środowisku
  • WebEWID Powiat Gryfiński
  • Portal Mapowy - dystrybucja danych o budynkach
  • Budowlane_ABC
  • Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Gryfinie
  • Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Gryfinie
  • Dom Pomocy Społecznej w Nowym Czarnowie
  • e-budownictwo Wypełnij wniosek online
  • Nie masz szybkiego internetu? Zg³oœ zapotrzebowanie na internet.gov.pl
Pobierz Adobe Reader z www.adobe.com

Pobierz Adobe Reader
Program jest niezbędny do przeglądania
niektórych treści zawartych w serwisie.