INFORMACJA O ROZSTRZYGNIECIU POSTĘPOWANIA
Na podstawie art. 92 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z późn. zm.) zawiadamiamy, że w ww. postępowaniu Zamawiający podjął następujące rozstrzygnięcie:
- Zamawiający wybiera ofertę nr 2 Wykonawcy: Firma Cateringowa Ireneusz Andrejczyk, 74-100 Gryfino, ul. 11-go Listopada 82/6, która zdobyła najwyższą liczbę pkt: 100 pkt.
- Kryterium oceny i uzasadnienie:
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający kierował się kryterium oceny:
I: 60 % - cena, II: 40 % - ocena jadłospisu.
Ww. Wykonawca spełnił wszystkie wymagania określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i uzyskał najwyższą liczbę punktów.
- Umowa zostanie zawarta nie wcześniej niż 5 dni od daty przesłania niniejszego zawiadomienia
Numer oferty | Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy | Kryterium I | Kryterium II | Punktacja razem | Kolejność ofert |
1. | IMPEL CATERING "COMPANY" SP. Z O.O. SP. K 53-111 Wrocław, ul. Ślężna 118 | 38,44 | 40,00 | 78,44 | 1 |
2. | Firma Cateringowa Ireneusz Andrejczyk 74-100 Gryfino, ul. 11-go Listopada 82/6 | 60,00 | 40,00 | 100,00 | 2 |
data opublikowania: 2017-11-20 14:18:45
data ostatniej aktualizacji: 2017-12-22 13:04:58
Strona odwiedzona 2171 razy
Osoba odpowiedzialna za merytoryczne przygotowanie informacji:
Julia Porwit
Informacja wprowadzona przez:
Wojciech Sztanga